Εκδήλωση Πρακτική Άσκηση: ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου, στη Χίο

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (Κεντρική Δομή) της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Πρακτική Άσκηση: Ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου», που διοργανώνει, στη Χίο, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης.

Όσοι/ες από εσάς επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να εγγραφείτε μέχρι και τη Δευτέρα 12/10/2015 συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα:

 https://docs.google.com/forms/d/1bQpCPX2zye0me0fL2XACBznumH_tbtidamKDEbRqhh8/viewform

Στην εκδήλωση θα γίνει απολογισμός του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης και θα παρουσιάσουν οι φοιτητές και φοιτήτριες των Τμημάτων της ΣΕΔ καθώς και επιχειρήσεις/φορείς, που συνεργάζονται με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Ημερίδας μπορείτε να επισκεφτείτε το forum στον παρακάτω σύνδεσμοhttps://forum.aegean.gr/viewtopic.php?f=184&t=17982

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!

No Responsesto “Εκδήλωση Πρακτική Άσκηση: ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου, στη Χίο”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ημερίδα για την αξία της πρακτικής άσκησης, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου | Αστραπάρης - […] Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ […]

Leave a Reply