6μηνη πρακτική άσκηση σε αποφοίτους ή φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

“Airport Praxis”

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. “Ελευθέριος Βενιζέλος»

συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων και προσφέρει την ευκαιρία σε 70 νέους ανθρώπους να αποκτήσουν αμειβόμενη επαγγελματική εμπειρία και κατάρτιση διάρκειας μέχρι έξι μήνες σε θέσεις του Αεροδρομίου, ενός οργανισμού που αποτελεί πρότυπο επιχειρησιακής λειτουργίας με διεθνείς διακρίσεις.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε. “Ελευθέριος Βενιζέλος» συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων και προσφέρει την ευκαιρία σε 70 νέους ανθρώπους να αποκτήσουν αμειβόμενη επαγγελματική εμπειρία και κατάρτιση διάρκειας μέχρι έξι μήνες σε θέσεις του Αεροδρομίου, ενός οργανισμού που αποτελεί πρότυπο επιχειρησιακής λειτουργίας με διεθνείς διακρίσεις.
Συγκεκριμένα αναζητάμε:

α)  30 νέους ηλικίας 19 με 29 ετών, απόφοιτους Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, που να τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και γνώσεις στον καθαρά επιχειρησιακό τομέα εργασιών πίστας και  επίγειας πρόσβασης Αεροδρομίου.  Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν  εξειδικευμένα σεμινάρια και θα τους παρασχεθούν τα σχετικά πιστοποιητικά.

β) 40 νέους ηλικίας 19 με 29 ετών, απόφοιτους ή φοιτητές ΑΕΙ ή ΤΕΙ, που επιθυμούν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία ή να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση και να εργαστούν σε διάφορα τμήματα της Εταιρείας του Αεροδρομίου αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία.
Η Εταιρεία καλύπτει το κόστος μετακίνησης από και προς το Αεροδρόμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Νταλάκου στο vdalakou@icap.gr ή τον κ. Τσιαμαντά στο ptsiamantas@icap.gr.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως τις 29/6/2014.

http://www.aia.gr/el/company-and-business/the-company/careers/Job-Openings

 

 

 

Leave a Reply