Ανακοίνωση Θέσεων Πρακτικής Άσκησης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Το Προφίλ της εταιρείας Kuber

Η Kuber είναι μια συνεχώς ανελισσόμενη εταιρεία στον τομέα της διαχείρισης εγγράφων και παροχής γραμματειακής υποστήριξης με εξειδικευμένα πληροφοριακά συστήματα. Ως καινοτόμος και αναπτυσσόμενη εταιρεία βρισκόμαστε σε μια διαρκή αναζήτηση νέων ανθρώπων που θα εργαστούν και θα εξελιχθούν μαζί μας.

Πως μπορείτε να συμμετάσχετε;

Όποιος φοιτητής/τρια έχει ολοκληρώσει την φοίτησή του στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Εμπορίας και Διαφήμισης και επιθυμεί να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της εταιρείας μας, παρακαλείται να συγκεντρώσει τα σχετικά δικαιολογητικά και να στείλει το Βιογραφικό του Σημείωμα ηλεκτρονικά, στο mail: samaraa@kuber.gr

Μόλις λάβουμε το Βιογραφικό Σημείωμα, θα εξετασθεί και θα ορισθεί, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ημερομηνία συνάντησης με τον/την εκάστοτε φοιτητή/τρια προκειμένου να επιλεχθούν οι φοιτητές/τριες που θα ολοκληρώσουν την Πρακτική τους Άσκηση στην εταιρεία μας.

Πως θα επικοινωνήσετε;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 2106565530-2, 2106719530, 2106742680 όπου θα ζητήσετε να σας συνδέσουν με τον υπεύθυνο Πρακτικής Άσκησης.

 

Leave a Reply