ΠρACTική Άσκηση: Δράσε τώρα για το μέλλον σου

Ανακοίνωση

Το Τοπικό Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Χίου της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τους Επιστημονικούς Υπευθύνους και τα στελέχη των γραφείων πρακτικής άσκησης των Τμημάτων της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης στη Χίο, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «ΠρACTική Άσκηση: Δράσε τώρα για το μέλλον σου», την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, Μιχάλων 8, Χίος, 82100.
Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος της Πρακτικής Άσκησης από τα Τμήματα της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου καθώς και του νέου πλαισίου του ΕΣΠΑ για τη συμμετοχή των φοιτητών/τριών στο πρόγραμμα της Πρακτικής Άσκησης. Θα μετέχουν επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τα τμήματα που εδρεύουν στη Χίο και απασχολούν φοιτητές/τριες στο πλαίσιο του προγράμματος Πρακτικής Άσκησης καθώς και απόφοιτοι που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την πρακτική τους άσκηση για να παραθέσουν την εμπειρία τους.
Στο πλαίσιο ενημέρωσης των φοιτητών/τριών του Ιδρύματος μας για τις ευκαιρίες παρακολούθησης προγραμμάτων πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του ERASMUS+ από το αρμόδιο γραφείο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Μέσω των εκδηλώσεων αυτών το Πανεπιστήμιο Αιγαίου επιδιώκει, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, την ποιοτική αναβάθμιση της Πρακτικής Άσκησης στο πλαίσιο των προγραμμάτων σπουδών των Τμημάτων του και την ανάπτυξη κινήτρων, τόσο για την αύξηση του αριθμού συμμετεχόντων/ουσών φοιτητών/τριών, όσο και για την προσέλκυση περισσοτέρων φορέων υποδοχής.
Παροτρύνουμε λοιπόν όλους τους φοιτητές/τριες που έχουν ενδιαφέρον να συμμετέχουν φέτος ή τα επόμενα έτη στο πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης, να την παρακολουθήσουν. Στους συμμετέχοντες/χουσες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις παρακαλώ καλέστε στο Τοπικό Γραφείο Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) Χίου στην κυρία Ρούλα Αμπαζή, στο τηλέφωνο 22710 35083, email: a.ampazi@aegean.gr και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας pa.aegean.gr
Με Εκτίμηση,
Καθηγητής Πάρις Τσάρτας
Πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου
Ιδρυματικός Επιστημονικός Υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης

Η αφίσα της εκδήλωσης:Aφίσα ημερίδας πρακτικής Χίος
Αναλυτικό Προγραμμα

Leave a Reply