Δράσεις – Ημερίδες Πρακτικής Άσκησης

Είστε φοιτητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ψάχνετε για:
Θέσεις Πρακτικής Άσκησης;
Επιδοτούμενη Θέση Πρακτική Άσκησης στο Εξωτερικό;
Νέα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης;

Συνδεθείτε στο νέο Blog της Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ενημερωθείτε για τις δράσεις – ημερίδες του προγράμματος
και ρωτήστε μας ότι θέλετε και εκφράστε ότι απορίες έχετε!

Το νέο αυτό blog είναι μέρος του προγράμματος της Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση: ΕΣΠΑ 2007 – 2013».
Στόχος του είναι η ενημέρωση και η πληροφόρηση όλων εσάς για τις δράσεις της Κεντρικής Δομής & των τμηματικών γραφείων της Πρακτικής Άσκησης. Θα προβάλλονται σε αυτό οι εκδηλώσεις – ημερίδες του προγράμματος και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ομιλίες, παρουσιάσεις, φωτογραφικό υλικό και βίντεο από αυτές.

Λόγω της γεωγραφικής διασποράς του Πανεπιστημίου μας στα έξι νησιά και της ποικιλομορφίας του, το blog αυτό θα λειτουργήσει ως ο ενδιάμεσος εικονικός χώρος άμεσης επαφής και επικοινωνίας μεταξύ μας.

Θα μπορείτε να διατυπώσετε εδώ οποιαδήποτε απορία έχετε για το πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης, για τις εκδηλώσεις που ολοκληρώθηκαν ή για αυτές που προγραμματίζονται να γίνουν.
Μπορείτε να μας κάνετε παρατηρήσεις – επεμβάσεις, είμαστε ανοιχτοί σε αυτό για να γίνουμε καλύτεροι!

Οπότε μην χάνετε χρόνο συνδεθείτε και επικοινωνήστε μαζί μας στο νέο μας blog για να λύσουμε κάθε απορία σας και να γίνουμε πιο παραγωγικοί.

Επιλέξτε την Επιτυχία: Ενημερωθείτε!!!!

Leave a Reply